Вести

 • Info

  07.07.2017

  We would like to inform you that LinguaLink will be closed for the summer holidays from 10.07.2017 to 29.08.2017.Please contact us at the following number 071212129 or via e-mail. повеќе »


 • Известување

  07.07.2017

  Во текот на летото училиштето ЛингваЛинк ќе биде затворено од 10.07.2017 до 29.08.2017. Контактирајте нé на следниов телефонски број 071212129 или по е-пошта повеќе »


 • Dates and prices for the telc exams

  05.07.2017

  The new dates and prices for the telc exams have been published. повеќе »


 • Датуми и цени за испитите telc

  05.07.2017

  Истакнати се датумите и цените за испитите telc! повеќе »


 • End of the School Year

  06.06.2017

  The school year has ended. Enrollments for the following school year begin 1st September 2017 and lessons start 20th September 2017. Enjoy the summer! повеќе »


 • Крај на учебната година

  06.06.2017

  Учебната година заврши. Уписите за следната учебна година почнуваат на 01.09.2017, а со настава почнуваме на 20.09.2017.Имајте убаво лето! повеќе »


 • Happy Holidays!

  26.12.2016

  We wish you Happy Holidays and a joyful 2017! Winter holiday begins on 02.01.2017 and lessons recommence on 23.01.2017. повеќе »


 • Среќни празници и информации за зимски распуст

  26.12.2016

  Зимскиот распуст почнува на 02.01.2017, а со настава почнуваме на 23.01.2017.
  Ви посакуваме среќни празници и многу убави моменти во Новата Година.
  повеќе »


 • Summer Holiday and the Begining of the Autumn Semestre

  27.06.2016

  At the end of another school year, let us inform you that the summer holiday begins on 4th of July. The enrollments for the following academic year are from 1st Septembre and the autumn semestre starts on 19th Septembre. повеќе »


Предходни12345678910Следни

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк