Вести

Честитки за нашите стипендисти!

петок, 14 септември 2012

По повод 10 години на нашето училиште, Лингвалинк додели две стипендии за изучување на германски јазик. Добитници на овие стипендии за учебната 2012/2013 година се Ирина Дуковска и Илина Димитровска кои ќе го изучуваат германскиот јазик на Б2 ниво.

Во соработка со  Гете-Институтот, а во чест на Олга Тројачанец, на Андреј Георгиевски му беше доделена стипендија од Гете-Институт која вклучува двонеделен престој во Германија. 

 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк