Вести

Доделување на сертификатите од Кембриџ

петок, 08 октомври 2010

Честитки за сите што ги положија испитите на Кембриџ! 

Ги покануваме сите наши кандидати кои успешно го положиле испитот на 15 Октомври во 19 и 30 да дојдат на доделувањето на серификатите. Ве очекуваме! 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк