Вести

Известување

петок, 07 јули 2017

Почитувани,

Во текот на летото училиштето ЛингваЛинк ќе биде затворено од 10.07.2017 до 29.08.2017. За било какви информации поврзани со курсевите или за пријавување на испити контактирајте нé на следниов телефонски број 071212129, по е-пошта на lingualink@on.net.mk или на lingualink2002@gmail.com  или испратете ни порака на нашата фејсбук страница.

Ви посакуваме долго, топло и релаксирано лето.

 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк