Вести

Датуми и цени за испитите telc

среда, 05 јули 2017

Датумите и цените за испитите telc се следни:

 

 

Ниво според CEFR

Вид на испит

Јазик

Термин за полагање

Краен рок за пријавување

Цена

А1

за деца (Junior)

англиски и германски

26 мај 2018

24 април 2018

3.200 МКД

11 јуни 2018

9 мај 2018

А1

за возрасни

само англиски

7 октомври 2017

5 септември  2017*

4.100 МКД

9 декември 2017

7 ноември 2017

3 март 2018

1 февруари 2018

26 мај 2018

24 април 2018

11 јуни 2018

9 мај 2018

А2

за деца (School/Schule)

англиски и германски

26 мај 2018

24 април 2018

3.900 МКД

11 јуми 2018

9 мај 2018

А2

за возрасни

англиски и германски

7 октомври 2017

5 септември  2017*

4.100 МКД

9 декември 2017

7 ноември 2017

3 март 2018

1 февруари 2018

26 мај 2018

24 април 2018

11 јуни 2018

9 мај 2018

Б1

за деца и тинејџери

англиски и германски

26 мај 2018

24 април 2018

4.100 МКД

11 јуни 2018

9 мај 2018

Б1

за возрасни

англиски и германски

7 октомври 2017

5 септември  2017*

5.600 МКД

9 декември 2017

7 ноември 2017

3 март 2018

1 февруари 2018

26 мај 2018

24 април 2018

11 јуни 2018

9 мај 2018

Б2

за тинејџери

англиски и германски

26 мај 2018

24 април 2018

4.600 МКД

11 јуми 2018

9 мај 2018

Б2

за возрасни

англиски и германски

7 октомври 2017

5 септември  2017*

6.200 МКД

9 декември 2017

7 ноември 2017

3 март 2018

1 февруари 2018

26 мај 2018

24 април 2018

11 јуни 2018

9 мај 2018

Ц1

за тинејџери

англиски и германски

26 мај 2018

24 април 2018

6.800 МКД

11 јуни 2018

9 мај 2018

Ц1

за возрасни

англиски и германски

7 октомври 2017

5 септември  2017*

6.800 МКД

9 декември 2017

7 ноември 2017

3 март 2018

1 февруари 2018

26 мај 2018

24 април 2018

11 јуми 2018

9 мај 2018

 

 * за овој испит Ве молиме пријавете се на 071212129 или на нашата електронска адреса info@lingualink.com.mk

 Пријавете се!

 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк