Вести

Датуми и цени за испитите telc

среда, 13 април 2016

Датумите и цените за испитите telc се следни:

Ниво според CEFR

Вид на испит

Јазик

Термин за полагање

Краен рок за пријавување

Цена

А1

за деца (Junior)

англиски и германски

 

 

 

А1

за возрасни

само англиски

 

 

 

А2

за деца (School/Schule)

англиски и германски

 

 

 

А2

за возрасни

англиски и германски

 

 

 

Б1

за деца и тинејџери

англиски и германски

21 мај 2016

(21 април 2016)

3.500 МКД

10 јуни 2016

(10 мај 2016)

Б1

за возрасни

англиски и германски

21 мај 2016

(21 април 2016)

4.600 МКД

10 јуни 2016

(10 мај 2016)

 

01 јули 2016

(01 јуни 2016)

Б2

за тинејџери

англиски и германски

21 мај 2016

(21 април 2016)

4.500 МКД

10 јуни 2016

(10 мај 2016)

Б2

за возрасни

англиски и германски

21 мај 2016

(21 април 2016)

5.500 МКД

10 јуни 2016

(10 мај 2016)

 

01 јули 2016

(01 јуни 2016)

Ц1

за тинејџери

англиски и германски

 

 

 

Ц1

за возрасни

англиски и германски

 

 

 

 

 

 Пријавете се!


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк