Вести

Крај на школската година

вторник, 23 јуни 2015

Во текот на летните месеци училиштето ќе биде отворено до 15.07.2017. повторно почнуваме со работа на 17.08.2015. Уписите започнуваат на 01.09.2015. За информации контактирајте нѐ по телефон или на нашата е-адреса и следете нѐ на Фејсбук.

Ви посакуваме убаво и релаксирано лето!

Ваши ЛингваЛинк


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк