Нашето училиште


ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија. Основано е во 2002 година и нуди професионална јазична обука за сите возрасти и степени. Располага со исклучително модерно опремени простории кои овозможуваат пријатна атмосфера за учење. Капацитетот на училиштето е за над 800 слушатели во 12 целосно опремени и климатизирани простории, библиотека, компјутерска лабораторија и настава со интерактивна бела табла.

ЛингваЛинк се стреми кон унапредување на стандардите и  нуди највисок квалитет во наставата и академскиот менаџмент. Долгогодишното искуство и нашиот наставен и административен кадар гарантираат за највисоко ниво на јазични и други услуги.

Со изброт на ЛингваЛинк го направивте најдоброто нешто за себе!

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк