КУРСЕВИ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ


ЛингваЛинк ги приспособува наставниот план и програма според Вашите барања и потреби. Кажете ни што Ви треба, и ние ќе го обезбедиме тоа. Часовите се флексибилни.

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк