Пробни тестови

 

IELTS, TOEFL iBT, Cambridge ESOL, ИСПИТИТЕ НА ГЕТЕ ИНСТИТУТ, TestDaF И

telc (А1 – Ц1)

Овие тестови им помагаат на кандидатите да се запознаат со тежината, нивотo и форматот на тестот кој сакаат да го полагаат, а во исто време и да ги согледаат пропустите кои ги имаат и вештините кои треба да ги совладаат.

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк