УПИСИ


Уписи 2017 / 2018

Драги слушатели,

Со задоволство Ве информираме дека уписите за академската година 2017/2018 почнуваат на 1 септември 2017, а наставата ќе започне на 20 септември 2017. Училиштето е отворено од 09.30 до 20.30.

Ако сте посетувале некој од курсевите кои ги нудиме и сакате да продолжите на следниот курс или ниво, можете да го потврдите своето присуство преку телефон, електронска порака или лично. Ако сакате да го смените распоредот, Ве молиме стапите во контакт со нас за да се договориме.

Ако не сте посетувале курс во ЛингваЛинк, а би сакале, Ве молиме посетете не за да добите соодветни информации и направите тест за определување на нивото на Вашето познвање на јазикот ако имате претходно познавање.  

Ве очекуваме
Тимот на ЛингваЛинк
Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк