Формулар за пријавување на испити


Кликнете на линкот за да го пополните формуларот за пријавување за испит


https://docs.google.com/forms/d/1xnlVr-azqWMaiyS8WcFWJLBuQbC1hqcpBlYjvq5UJyA/edit?usp=sharing

Курсеви за деца

ЛингваЛинк организира курсеви за деца од претшколска возраст, ученици од основното училиште  и средношколци.
повеќе

Курсеви за возрасни

ЛингваЛинк организира општи курсеви за возрасни слушатели  кои водат од основно до компетентно јазично ниво...
повеќе

За ЛингваЛинк

ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија.
Основано е во 2002 година и нуди професионална јазична обука за сите возрасти и степени.
прочитај повеќе

ЛИНГВАЛИНК ТРЕНИНГ ЦЕНТАР

ЛингваЛинк нуди обуки за развој на деловните комуникациски вештини кои се наменети за сите оние кои знаат дека деловната комуникација е клучен фактор за секој бизнис, а вештото и компетентно изразување и говорење, пишување и односите со јавноста оддаваат слика на сериозен и обучен партнер во деловниот свет.

прочитај повеќе

Лиценциран центар за telc

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека ЛингваЛинк е лиценциран центар за јазичните испити telc,  јазична потврда призната од многу работодавачи, медицински установи, универзитети, а се користат и за миграциски цели.
прочитај повеќе


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк